Passion för Mat är mässan för alla som gillar att laga mat! 22-24 april 2022 | Trollhättan

Välkommen till NOVA Arena i Trollhättan 22-24 april 2022 och Passion för Mat, Sveriges bästa och enda prisbelönta mässa för mat & dryck med noga utvalda utställare. Här kan du även inspireras av Köksskolan, provsmaka, handla med dig god mat och även testa vin och öl. Mässan arrangeras parallellt med EM i Ostron-öppning.

Mässan Passion för Mat
Passion för Mat är en äkta upplevelse som inspirerar matroade hemmakockar till spännande idéer i det egna köket! På mässan hittar alla matentusiaster ett utsökt urval av handplockade producenter och råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat & dryck. Här väntar tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. I mässans Köksskola medverkar flera kända kockar som ger tips om råvaror och matlagning. Självfallet kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan.

Öppettider
Fredag 22 april: kl 12-20
Lördag 23 april: kl 10-18
Söndag 24 april: kl 11-17

Biljetter
Biljetter till 2022 års mässa hittar du här.

Köksskolan – mässans hjärta
Om man upplever att råvaran är värd sitt pris vill man också ta hand om den på bästa sätt. Därför har Passion för Mat alltid de absolut bästa matlagarna med stor erfarenhet på plats i Köksskolan. Här kan besökare på Passion för Mat lyssna och engagerat ta del av alla tips och kunskaper – och även prata med sin egen favoritkock. Man kan likna Köksskolan vid en levande kokbok som inspirerar till roligare matlagning hemma. Kockarna älskar Passion för Mat – tack vare besökarnas passion!

Nova Arena
Välkommen till Innovatum i Trollhättan som är en av Sveriges främsta mötesplatser! I hjärtat av Innovatum hittar du NOVA Mat och Möten – en unik plats för såväl möten som kulinariska upplevelser. Här håller Passion för Mat till 22-24 april 2022. Läs mer här.

Etablerad och stark
Passion för Mat är ett etablerat årligt kvalitetsarrangemang som genomförts 13 gånger med mat & dryck från noga utvalda leverantörer!

Många proffsbesökare
Passion för Mat är publikmässan som arrangeras med fackmässans alla kvaliteter. Här möter utställarna även professionella besökare som aktivt söker produkter och leverantörer till sina butiker och restauranger. Även grossister finns på plats.

Äkta matupplevelser
Passion för Mat har mycket gott renommé som en inspirerande, trevlig och äkta matupplevelse för alla hemmakockar med genuint intresse för mat och dryck.

Köksskolan ger inspiration
Precis som tidigare, kommer alla besökare på Passion för Mat 2022 att kunna ta del av Köksskolan med flera av Sveriges mest namnkunniga kockar på scenen. Här får man idéer och inspiration för sin egen matlagning med kunskap om råvaror, tillagning, smaker och mycket annat.

Läs mer om flytten från Göteborg till Trollhättan:
Göteborgs-Posten 20210619

Utställarnas omdöme om Passion för Mat: