Vi importerar oförglömliga smakupplevelser!

Vi på Bustamante Promotions importerar naturliga och ekologiska varor av högsta kvalitet, direkt från odlare och producenter. Våra leverantörer, våra kunder och vi värdesätter kvalitet högst av allt. Vi väljer leverantörer som producerar genuina kulinariska mästerverk på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, enligt regionala-eller familjetraditioner. Våra kunder är medvetna konsumenter, specialiserade gourmetbutiker, högklassiga restauranger samt företag som vill ge en speciell gåva till sina kunder och personal.

Alla våra produkter är VÄLPRODUCERADE med MYCKET KÄRLEK och därmed SMAKAR BÄTTRE!

Förutom våra prisbelönta ekologiska OLIVOLJOR Oro del Desierto och mycket fina lagrade vinägrar från Sotaroni, så har vi ett antal nyheter med oss i år – alla är ekologiska och gårdproducerade med MYCKET KÄRLEK
  • Ekologisk ÄPPELCIDERVINÄGER och sirap från Highbank Orchards i Co. Kilkenny (Irland) – odlarna Rod och Julie Calder-Potts är faktiskt med oss och presenterar själv sina gårdproducerade läckerheter! (prova gärna deras ekologiska äppelsirap!)
  • Ekologisk färsk FIKONMARMELAD Fröken Fikon från Zadar (Kroatien)
  • Ekologisk PUMPAFRÖOLJA från Schalk Mühle med IGP Styrien (Osterrike)
  • Ekologiska MANDLAR från Finca La Rosala i La Mancha (Spanien)
  • Bottarga (gråmulterom) från ELGEA i Messalonghi (Grekland) valde vi att ha som “beställningsvara” då den kräver kylskåp.
Dessa och andra naturliga produkter hittar ni också på vår webbshop bustamante.se

Följ gärna oss på Facebook!