Falkenbergs Skafferi & vännerna från Halland

I Halland fullkomligen bubblar det av passion och intresse för mat. I Falkenberg finns så många matentreprenörer att de gått samman i det som kallas för Falkenbergs Skafferi. Tillsammans med vänner runt om i Halland kommer vi nu till Passion för Mat för att fler ska få chans att upptäcka alla fantastiska halländska matupplevelser.

Det kommer bjudas på action från vår egen Köksscen där lokala råvaror och spännande kompositioner kommer kittla smaklökarna på löpande band. Vi ska laga, ni ska äta, den gamla ramsan om Halland känner du nog igen. Åarnas ordning får dock rätta sig efter vårt koncept, för nu är det maten som står i fokus. Men det ska inte bara ätas. Här hittar du också en halländsk dryckesbar!

Är det dags att förverkliga din företagsdröm?

Låt oss presentera årets nyhet: Drömverkstan. Här kan du boka in en speeddate med någon av våra duktiga matentreprenörer. Det kan vara en kock, bagare eller restauratör, gemensamt är att de alla gjort företag av sin passion för bra mat. Ställ dina frågor och få massor av tips på hur du kan ta din dröm vidare till verklighet.

Varmt välkommen till oss!

Läs mer om vårt samarbete och boka in ditt besök i Drömverkstan här.