Älskar du god mat? Älskar du goda viner? Då är du lite som jag. Fransk mat och franska viner är det bästa jag vet. Då kanske du kan ana hur mycket jag älskar mitt jobb?
Yohan Adell von Corswant

OM DUOBOX™
Idén att packa två viner i en box kom vi på för ca 2 år sedan. Efter en lång process med patent på förpackningen är vi nu i mål med de tre första designerna. Syftet är att ge valfrihet och slippa bära två boxar. Familjen Lavaus passion för vin började i Saint-Émilion i Bordeaux på 1800-talet. I dag har de även verksamhet i Rhônedalen och förfogar över 180 ha vingårdar och samarbetar med över 350 odlare i hela södra Rhône och även i Languedoc. Därmed kan vi garantera en konstant kvalitet på vinerna i DuoBox™.

IGP Pays d'Oc är ett 200 km långt, officiellt geografiskt ursprung för vinodling i södra Frankrike som omfattar länen Pyrénées-Orientales, Aude, Hérault och Gard. Det är från detta område vi tar våra viner.

Gastrodev Vin&Sprit Ab - mot privat person ointressant, men;
Vi är ett litet 1 år (januari 2019) gammalt importbolag som koncentrerar oss på bra viner till bra priser från främst Frankrike, men nu även Italien och Spanien. Vi arbetar bara med producenter som vi personligen gillar, och med viner vi själva tycker om att dricka. Vi har en egen produktion med vårat varumärke Sans Pareil, tex vatten, öl, duobox mfl.

LA VIE EST SANS PAREIL - BIENVENUE CHEZ NOUS!

gastrodev.se