Dela NYA SMAKER MED GOURMEZAS LÄCKRA FINGER FOOD!

På Gourmeza vill vi göra livet mer smakrikt. Med inspiration från världens kök skapar vi nya och spännande smakkombinationer.

Gourmezas Finger Food är surdegsknyten fyllda med smaker från hela världen. Varje paket hämtar inspiration från ett geografiskt område i världen, som vi sedan tolkar till fyra olika smaker. Det gör att det finns något för alla! Servera våra Finger Foods som ett smakrikt inslag på en buffé, eller på egen hand tillsammans med en fräsch sallad. Eller rakt upp och ner, med något gott att dricka till. Valen, liksom smakerna, är många! Vi väljer råvaror och kryddor med omsorg för att mat både ska smaka, och göra gott. Det innebär att våra Finger Foods är helt fria från tillsatser och producerade i Sverige.

Det är enkelt att njuta av våra Finger Foods. Allt som behövs är en stund i ugnen, så att degknytena blir färdigbakade. Vi gör en del av jobbet för att det ska bli tid över till annat – som att dela en måltid med människor man gillar. För vi tror att mat som äts tillsammans smakar ännu bättre.

gourmeza.com