KitchenWiz erbjuder middagslösningar som utmanar både den klassiska matkassen och maträtterna i frysdisken. Vi har tagit steget ännu längre, för en enklare och godare vardagsmiddag.

Konceptet utgår från restaurangtänket – mise en place/förberedelse. Våra kockar förbereder så långt det går. Det sista får man göra i sitt eget kök…

Kitchenwiz har två produktlinjer

Middagstjänsten Already, tre middagar så gott som klara. Allt till vardagsmiddagen är förberett, uppmätt och klart på en aktiv kvart.

Backup färskfrysta 2-portionsrätter. Noggrant utvalda råvaror tillagade från grunden och som sedan direkt fryses in. Vi tror på mat utan tillsatser.

Backup är perfekt att ha hemma när du snabbt vill ha riktig mat av hög kvalitet men inte hinner laga den själv. I vårt kök lagar köksmästare Pär och hans kockteam rätterna från grunden innan vi fryser den färdiga maten i 2-portionersförpackningar. Bara att värma och servera. Tillbehör såsom ris, pasta, potatis eller grönsallad överlåter vi till dig att bestämma. Allt för att det ska smaka så gott som hemlagat.

Kitchenwiz Backup-rätter är certifierade av Äkta vara, föreningen som arbetar för mat utan tillsatser.  

Inga halvfabrikat – bara ett riktigt gott hantverk.

kitchenwiz.se