Nonna Italia är främst en webbutik som säljer delikatesser från Italien med hög kvalité. De erbjuder olika sorters pasta, olivolja, tomatsåster perfekt för bla. pizzan, salami, bönor, ostar, pesto och fikon med choklad m.m. Precis som nonna (mormor) noggrant väljer sina varor åt familjen, gör de det åt er och importerar direkt från producenten med varor som är valda med omsorg.

Nonna Italia väljer i första hand hantverksmässigt tillverkad mat, producerad med omtanke om miljö, människor och kvalité. Därför hittar du många produkter märkta med Slow food och EKO.

Nonna Italia ägs och drivs av Martina Manco som kommer från en liten by nära Salerno i regionen Kampanien. Där finner du kända platser som Napoli, Pompei och magiska Amalfikusten. Efter flera år utomlands och nu i Sverige, har hon bestämt sig för att dela med sig av det bästa från den italienska kulturen genom att erbjuda matprodukter av hög kvalité och hålla i speciella event. Martinas önskan är att dela med sig av hemligheter från det italienska köket som har förts vidare genom hennes mormor sedan hon var liten.

nonnaitalia.se