Christoffer ”Coffe” Holmström, köksmästare på 2112 och ägare av Streetfood by 2112. Coffe har varit verksam under närmre 20 år som köksmästare och kock på många av Göteborgs bästa krogar. Han har dessutom varit med och öppnat och utvecklat restaurangkoncepten på Bishops Avenyn, Butchers Market, 2112, Yaki Da m fl. En av pionjärerna inom gastropubtänket och han fortsätter utveckla idéer tillsammans med bl a Peter Iwers.

Peter Iwers, bryggare, krögare och musiker - (fd medlem i In Flames & Cyhra) driver Restaurang 2112 ,Street Food by 2112 och bryggeret Odd Island Brewing. År 2011 var han med och startade han restaurang 2112, Odd Island startades 2016, och Street Food by 2112 - 2019.

Restaurang 2112 har blivit utnämnda att ha Sveriges bästa hamburgare, friterad kyckling och bästa restaurang av flera olika oberoende kanaler baserat bl a på recensioner och har en bra renommé när det gäller såväl vegetariska som animaliska rätter. Vi gav dessutom ut en bok om resan från turnelivet till att starta en restaurang.

Odd Island har vunnit priser som bästa öl på många mässor runt om i Sverige och Skandinavien. Nu kommer de och lagar den perfekta hamburgaren. Precis som det skall vara och som man kan avnjuta på 2112. Givetvis används Odd Islands öl i rätterna som lagas på scenen. Odd Islands öl hittar du även här på mässan för provsmakning.