Yohan Adell von Corwant har 35 år i restaurangbranschen, mestadels i kök, men även matsal och disk. Har varit på olika ställen på en mängd olika platser, The Caspian Tee Room, Washington DC, Windows on the World, N.Y, La Coupole, Paris, Deda, Paris, Negresco, Nice, Villa Källhagen och Brasserie Makalös, Stockholm för att nämna några.

Han har skrivit 10 kokböcker på uppdrag, den senaste Makalös Mat. Arbetat 10 år som gastronomi och utvecklingskonsult mot svensk livsmedelsindustri, Tagit initiativet och medverkat till två regionala matlagnings team som lyckats väl på OS och i världscupen. Producerat musik dvd till sony BMG - lite otippat men ja. Driver nu vin export genom VIN&SPRIT France i Frankrike, och importbolaget Gastrodev Vin&Sprit Ab i Sverige med några av branschens finaste.

Yohan har sin fasta punkt i Nice dit han flyttade 2010 när han lämnade Paris. Är lyckligt gift med världens vackraste kvinna, Blenda.