Royal Design Josephssons ett familjeföretag sedan fem generationer och står för ett fantastiskt urval. Alla ledande varumärken inom glas, porslin, bestick, köksredskap, interiör och present finns representerade på två plan. På Korsgatan 12 kan du besöka vår trendiga designavdelning med sektioner för bl. a Alessi, Georg Jensen, Klong och Stelton för att nämna några. Eller vår klassiska glasavdelning med bl. a svenskt konstglas och Skultunas nya design. Stor porslinsavdelning och en välfylld köksavdelning. Allt för hemmet. Vi har också tillgång till Royal Designs ca 50 000 artiklar som vi oftast kan få till butiken på 3-4 dagar.

Nu ser vi fram emot Passion för Mat i ny kostym. I vår mässmonter erbjuder vi mässpriser på en mängd artiklar för köket, samt demonstration och information av bl.a knivar, skålserien Margrethe från Rosti med mera.

Stjärnkocken Tareq Taylor finns i vår monter alla 3 dagarna. Han demonstrerar knivar, stekpannor och signerar och säljer sin senaste kokbok. Så välkomna till en spännande upplevelse på nya Åbymässan.