Bakterier, jäst och mer än något annat passion!

Vi är stolta över den kombucha vi erbjuder. Vi på ”The Fermenting Jar” vill inte erbjuda något annat än det vi själva älskar och brinner för. Vi vill kort berätta vår hemlighet:

Vår kombucha är bryggd på organiskt Pu’Erh te, ett te som fermenteras efter oxidering. Detta innebär att teet har ett rikt spektrum av bakterie- och jästkulturer som andra teer inte har.

När vi smaksätter vårt te använder vi inte smakextrakt utan riktig frukt, örter och grönsaker. Vi använder råsocker från sockerrör för att ge näring till den process som gör te till kombucha. Alla ingredienser är EKO-certifierade.

När vi tappar på flaska väljer vi att inte filtrera eller pastörisera. Detta innebär att den positiva bakterie- och jästkultur som skapat kombuchan följer med flaskan och kan bidra till att förbättra din egen mag-/tarmflora. Mycket pekar idag på att det påverkar både ditt fysiska och inre välbefinnande. Du mår helt enkelt bättre av denna förstärkning.

Vi vill inte ta några genvägar, vi vill erbjuda det bästa av kombucha producerad av helt naturliga ingredienser, det är ju vad vi själva helst dricker.

Kom förbi och hälsa på i vår monter, smaka och prata med oss om vad du upplever. Vi tror att du kan upptäcka att kombucha är en underbar, smakrik dryck, en njutning för kropp och sinnen.

thefermentingjar.com