Västflyg värdesätter din tid 

Ditt resande ska vara både tidseffektivt och enkelt. I nuläget trafikerar vi linjen melan Trollhättan-Vänersborgs Flygplats och Bromma i Stockholm. En flygresa som bara tar 55 minuter. Endast 15 minuter innan avfärd behöver du vara på plats på flygplatsen som har gratis bil- och cykelparkering i direkt anslutning till avgångshallen. Det ger dig mer tid däre du vill vara.

Västflyg startade i mars 2022 och är ett lokalt förankrat flygföretag med lokal besättning. Med hänsyn till kunderna, marknaden och miljön flyger vi en Saab 340 med plats för 33 passagerare. En mindre flygplansmodell gör att bränsleåtgången minskas och ger därmed lägre utsläpp. Målet är att vara en av pionjärerna så snart tekniken tillåter fossilfria flygningar.

Vi erbjuder hela 24 avgångar i veckan. 12 från respektive destination. På västflyg.se är det enkelt att boka biljetter från Trollhättan-Vänersborg till Bromma och tillbaka.

Västflyg är det personliga flygföretaget med passion för det goda i livet. Vi månar om att skapa nära kundrelationer med guldkant. Varmt välkommen!