Allt sedan popcorn slog igenom på 30-talet har denna majsets gömda skatt haft en plats i hjärtat av vår tilltuggskultur. Vi drar oss till minnes guldkantade stunder då farmor och farfar bjöd oss på bio. Eller pop-pop-poppandet från köket i väntan på gemytliga kvällar framför televisionen. Vi kan känna att vi saknar en tid då det var mer vanligt att poppa på spisen. Det känns mer riktigt. 

Poppar du våra majskorn, på spisen, så poppar du något som är naturligt, enkelt och rent från onödiga tillsatser. Med vår produkt kan du själv bestämma hur du vill krydda, vilken olja du vill använda, hur stor en rimlig portion ska vara. Det passar dig som vill hålla koll på vad du stoppar i dig, på vad du stoppar i dina barn, på vad du egentligen får med dig hem i matkassen. 

Med rätt råvaror och friheten att tillreda dem själv kan du som uppskattar unika smakupplevelser njuta av ett tilltugg på dina villkor.

Om du vill njuta av popcorn som tillhandahåller en känsla av gemytlighet, underhållning, riktig mat och trevnad – så kan du vända dig till oss för en smakresa i kastrullpopcornens underbara värld. 

Varma popcorn hälsningar
Mirjana och Bruno

Popcornälskare på WePoPoP www.wepopop.com