Köksskolan - mässans hjärta
Om man upplever att råvaran är värd sitt pris vill man också ta hand om den på bästa sätt. Därför har Passion för Mat alltid de absolut bästa matlagarna med stor erfarenhet på plats i Köksskolan. Här kan besökare på Passion för Mat lyssna och engagerat ta del av alla tips och kunskaper – och även prata med sin egen favoritkock. Man kan likna Köksskolan vid en levande kokbok som inspirerar till roligare matlagning hemma.
Kockarna älskar Passion för Mat – tack vare besökarnas passion!
Precis som tidigare, kommer alla besökare på Passion för Mat 2022 att kunna ta del av Köksskolan med flera av Sveriges mest namnkunniga kockar på scenen. Här får man idéer och inspiration för sin egen matlagning med kunskap om råvaror, tillagning, smaker och mycket annat. Köp din biljett till 2022 års mässa och Köksskolan här.
2022 välkomnar vi bland annat
Leif Mannerström, Crister Svantesson, Sofia B Olsson, Katja Palmdahl, Stefan Holmström, Patrick Sewerin, Linn Utbult, Tomas Tengby, Ulf Wagner, Gustav Trägårdh m.m.
Utställarnas omdöme om Passion för Mat:
Mässan är jättebra! Här får vi en enorm möjlighet att visa upp oss. Mässan har en bra feel-good-känsla och alla utställare är som en familj med gemensamma målet att ha matkvalitet. Vi bygger vårt varumärke och många besökare känner igen våra produkter.
Yanick Karim, ägare/kock, Majornas MatfabrikMånga besökare ville köpa våra produkter. Mässan är mycket bra, vi har mycket folk i vår monter och har i det närmaste sålt slut på vårt lager här på mässan. Fantastiskt roligt att träffa matintresserade och branschfolk.
Fredrik Norén, utvecklingschef & grundare, Marine TasteFin mässa, mycket välorganiserad. Allt är lättillgängligt med allt runtomkring. Bra blandning av produkter och bra med alla aktiviteter som pågår i hallen hela tiden. Besökarna är här för att de älskar god mat och de är nyfikna. Det är kvalitet på alla produkter här på mässan. Passion för Mat ger bra synlighet åt småskaliga produkter.
Ida Sow, VD, I’m coffeeMässan är fantastisk! Kvalitet genomsyrar hela mässan. Här får vi mer tid än i butiken att möta kunder, vi får bra samtal här. Besökarna stannar flera timmar här på mässan, de är verkligt intresserade av mat och allt som hör till matlagning.
Laila Sjöfors, butiksägare, Önskebutiken KungsbackaBesökarna har ett genuint matintresse, de är kunniga och intresserade, de lyssnar och förstår våra produkter. Jag har även fått kontakter med butiker vilket är positivt, även centrala inköpare från kedjor. Här är bra stämning, mässan är välorganiserad och allt har fokus på mat… helt enkelt en mässa med kvalitet.
Mikael Granberg, försäljningschef, Peckas NaturodlingarFantastiskt trevlig mässa med hög besökarkvalitet, här kommer vi ut bra med vårt budskap. Vi får även bra dialog med andra utställare för framtida samarbeten. För oss har mässan varit bra alla tre dagarna.
Yohan Adell von Corswant, grundare, GastrodevMässan är perfekt! Mässan har bra besökare och vi har även haft bra besökarantal alla dagarna. Mässan blir bara bättre och bättre för varje gång, allt funkar för oss utställare. Jag är mycket nöjd!
Mats Lundgren, entreprenör, Lundgrens PrimörerVi är väldigt nöjda, här möter vi positiva, nyfikna och glada besökare. Mässan är alltid bra! Under lördagen var det riktigt mycket besökare som bl.a. fick testa färdiga smakportioner av våra produkter, vilket var uppskattat.
Arnela Golalic, Marknadsansvarig, Plivit TradeSuper! Har ställt ut i tre år och det är bäst i år! Bra besökare, vi vill berätta om att de ska använda bra riktigt ris, alltså basmatiris. Vi producerar allt vårt ris i vår egen fabrik i Pakistan. Vi är med som utställare även i fortsättningen!
David Waid, ägare, Karoon