Passion för Mat är mässan för alla som gillar att laga mat!

Passion för Mat, Sveriges bästa och enda prisbelönta mässa för mat & dryck med noga utvalda utställare. Här kan du även inspireras av Köksskolan, provsmaka, handla med dig god mat och även testa vin och öl.

Mässan Passion för Mat
Passion för Mat är en äkta upplevelse som inspirerar matroade hemmakockar till spännande idéer i det egna köket! På mässan hittar alla matentusiaster ett utsökt urval av handplockade producenter och råvaror från kvalitetsinriktade leverantörer inom mat & dryck. Här väntar tips och idéer om matlagning och alla kulinariska lockelser kring det dukade bordet. I mässans Köksskola medverkar flera kända kockar som ger tips om råvaror och matlagning. Självfallet kan man även köpa utställarnas produkter direkt på mässan.

Köksskolan – mässans hjärta
Om man upplever att råvaran är värd sitt pris vill man också ta hand om den på bästa sätt. Därför har Passion för Mat alltid de absolut bästa matlagarna med stor erfarenhet på plats i Köksskolan. Här kan besökare på Passion för Mat lyssna och engagerat ta del av alla tips och kunskaper – och även prata med sin egen favoritkock. Man kan likna Köksskolan vid en levande kokbok som inspirerar till roligare matlagning hemma. Kockarna älskar Passion för Mat – tack vare besökarnas passion!

Etablerad och stark
Passion för Mat är ett etablerat årligt kvalitetsarrangemang som genomförts 14 gånger med mat & dryck från noga utvalda leverantörer!

Många proffsbesökare
Passion för Mat är publikmässan som arrangeras med fackmässans alla kvaliteter. Här möter utställarna även professionella besökare som aktivt söker produkter och leverantörer till sina butiker och restauranger. Även grossister finns på plats.

Äkta matupplevelser
Passion för Mat har mycket gott renommé som en inspirerande, trevlig och äkta matupplevelse för alla hemmakockar med genuint intresse för mat och dryck.

Köksskolan ger inspiration
Köksskolan innebär flera av Sveriges mest namnkunniga kockar på scenen. Här får man idéer och inspiration för sin egen matlagning med kunskap om råvaror, tillagning, smaker och mycket annat.

Utställarnas omdöme om Passion för Mat: