Hej Lotta!

Grundaren av Sveriges bästa matmässa Passion för Mat

Lotta Hultén är grundaren av matmässan Passion för Mat. Vid starten 2008 hade hon lång professionell erfarenhet av att arrangera fackmässor i både Göteborg och Stockholm bl.a. inom restaurangbranschen och dagligvaruhandeln. Med sig hade hon ett gediget nätverk av producenter, kockar och ett stort kunnande från livsmedelsbranschen. 2008 var matbranschen annorlunda och till stor del inriktad på pris... inte kvalitet eller kunskap om råvaror som många ofta mindre matproducenter ville lyfta upp. Detta ville hon ändra på.

Uppvuxen med föräldrar som drev livsmedelsbutik och bortskämd med fantastisk hemlagad husmanskost, lade hon tidigt grunden till en egen genuin passion för god mat och matlagning. Med initiativet att dra igång Passion för Mat 2008 var hon fast besluten att skapa en kvalitetsinriktad mötesplats där alla besökare med stort matintresse får med sig inspiration och en stor portion passion för mat.

Efter 13 år är Passion för Mat idag en prisbelönad och uppskattad mötesplats för alla matentusiaster. Här har producenter, importörer och professionella kockar en etablerad arena som ger direktkontakter med matintresserade besökare och hemmakockar som vill veta mer och låta sig inspireras.

Lotta Hultén säger: "Tills vi återigen får träffas, vill vi hålla kontakten via en digital brygga där vi förmedlar mässans breda innehåll av kunskap, inspiration och äkta matpassion!”.

Röster om Passion för Mat:

Vi är stolta och tacksamma att få delta som utställare här på mässan som har väldigt matkunniga besökare. Många är också intresserade av renkött. Mässan är en verkligt bra mötesplats på flera sätt.

Annika Andersson & Anne Streng – Delägare, Wäsby Vilt

Vi ställer ut för första gången på Passion för Mat. Det är tydligt att besökarna verkligen brinner för bra mat och de vill veta mer. Nästa år kommer vi att stämma av produktnyheter med konsumenten direkt.

Aziz Elelawi – Delägare, Filodelicates

Mässan är ett fantastiskt sätt för oss att möta konsumenten direkt, vi får här inspiration för hur vi kan utvecklas. Passion för Mat är mycket bra jämfört med andra mässor med fin variation av mat och dryck.

Andreas Ögren – VD Gudruns

Jämfört med Eriksbergshallen är det luftigare här ¬– man får plats och kan röra sig bekvämt! Det är även enkelt att ta sig hit både med kollektivtrafik och bil. Åbymässan är ett positivt tecken på att Mölndal nu tydligt allt mer växer ihop med Göteborg.

Peter & Linda Staafgård

Med den nya hallen är allt rymligare och luftigare. Det är genomgående hög kvalitet på mässan med Köksskolan och alla kunniga besökare som är intresserade av bra mat. Vi är väldigt nöjda!

Arnela Golalic – Marknadsförare, Plivit Trade

Mässan är superbra! Förstklassiskt slutkundsfokus, bra försäljning och varumärkesbyggande. Lärorikt att testa och känna av kundkontakten. Vi är självklart med nästa år igen.

Johan Siljréus – Försäljnings- och marknadschef Plivit Trade

Business Expo & Events Sweden AB

Stora Åvägen 21, 436 34 Askim