Program Köksskolan på Passion för Mat 2018

Program Köksskolan 2019 presenteras närmare mässan

Fredag 2 mars
öppettider 10.00–20.00

11.00 – 11.20 ”Vad är hållbar smak?” Alexandra Zazzi
11.30 – 11.50 ”Kål – alltid rätt!” Pelle Danielsson
12.00 – 12.50 Kockduell Katja Palmdahl, Tareq Taylor + Veronica Svensson, Edin Dzemat
13.00 – 13.20Pizza på vårt sätt” Lottas Bak & Form och Almnäs Bruk
13.30 – 13.50 ”Modern västsvensk gastronomi” Johan Björkman
14.00 – 14.20 ”Från bonde till maträtt” Veronica Svensson
14.30 – 14.50Ett år på Sjömagasinet” Ulf Wagner och Gustav Trägårdh
14.55 – 15.00 Göteborgs Fiskauktion - live
15.00 – 15.20 ” Gammal är äldst…” Robert Maglia
15.30 – 15.50 ”Tareq Taylor Made” Tareq Taylor
* 15.55 – Intervju med Per-Olof Ingemarsson, Bjärefågel
16.00 – 16.20 ”Goda smaker som håller!” Sebastian Mannerström och Crister Svantesson
16.25 – 16.30 Göteborg Fiskauktion - live
16.30 – 16.45 ”Naturviner” Anders Arena
16.50 -17.10 ”Smakfull fingermat” Camilla Parkner
17.15 – 17.45 ”Mästarmöte” Edin Dzemat, Stefan Holmström Crister Svantesson Tareq Taylor
17.50 – 18.00 Auktion till förmån för Göteborgs Stadsmission
18.00 – 19.30 Vickning med smaktallrikar för hela publiken till förmån för Göteborgs Stadsmission

Lördag 3 mars
öppettider 09.30–18.00

10.30 – 10.50 ”Hel kyckling – hållbar mat och smak!” Tareq Taylor
11.00 – 11.20 ”Sweet Taco Surprice” Fredrik Gustafsson
11.30 – 11.50 ”Grönt i världsklass” Ola Andersson
12.00 – 12.20 Mat med vintergrönt” Patrick Sewerin, Gunnebo Slott
12.25 – 12.30 Göteborgs Fiskauktion - live
12.30 – 12.50 Ett år på Sjömagasinet” Ulf Wagner och Gustav Trägårdh
13.00 – 13.20 Utnämning av Årets Eldsjäl” Kajodlingen, William Baily och Jonas Lindh
13.30 – 13.50 ”Hållbar säsongsmat” Katja Palmdahl och Anna Bonde
14.00 – 14.20 ”Goda smaker som håller” Sebastian Mannerström och Crister Svantesson
14.30 – 14.50 Fermenterade grönsaker – Trend eller tradition?” Edin Dzemat
14.50 -15-00 Göteborgs Fiskauktion - live
15.00 – 15.20 ”Smaker från Halland” Stefan Holmström
15.30 – 15.50 ”Bifftartar på enkelt vis” Theres Andersson
16.00 – 16.20Chef Exchange Europe” Vicky Bishop, Gibraltar och Katja Palmdahl
16.30 -16.50 ”Västafrikanska smaker” Sarah Coulibaly,
17.00 – 17.20 Auktion till förmån för Göteborgs Stadsmission

Söndag 4 mars Familjedagen
öppettider 10.00–17.00

11.00 – 11.20 ”God vardagsmat” Tareq Taylor
11.30 – 11.50 ”För smått som är gott!” Anna Bonde och Katja Palmdahl
12.00 – 12.20 Grön vardagsmat för hela familjen Maria Zihammou med döttrar
12.30 – 12.50 Musslor – världens bästa snabbmat Janne Bark, Musselbaren
* 12.55 – Intervju om potatis med AnnaKarin Hamilton, Svensk Potatis
13.00 – 13.20 ” Hållbara rester – potatis hela vägen Elenor Schütt och AnnaKarin Hamilton
13.30 – 13.50 Barn lagar mat med Leif Leif Mannerström
13.55 – 14.00 Göteborgs Fiskauktion - live
14.00 – 14.20 ”Enkla, goda fiskrätter som alla tycker om” Mats Nordström och Ulrika Forsell
14.30 – 14.50 Växtbaserad matkärlek Therese Elgqvist
15.00 – 15.30 Stor utlottning och auktion av mässans produkter till förmån för Göteborgs Stadsmission

*Rubrikerna i programmet uppdateras löpande. 
Med reservation för ändring.