Utställarnas omdöme om Passion för Mat I år är mässan wow! Mer utrymme och bra flöde. Spännande med alla småskaliga producenter och alla matglada besökare med stort äkta intresse för bra mat. – Mikael Lindström, ansvarig bageriet & saluhallen, Höganäs Saluhall En fantastiskt bra mässa, vi är jättenöjda och positivt överraskade att det kommit mycket folk till mässan, det är över förväntan och vi är mycket nöjda! Vår monter är öppen och vilket ger bra kontakt med besökare. Tydligt att passionen fortsätter i ny mässhall. – Jill Axelsson-Pabst, ansvarig för strategisk utveckling inom mat, Turistrådet Västsverige Vi har ställt ut från ända från början och det är enbart positivt med den nya hallen. Här är det mer yta för både utställare och besökare. I år satsar vi på halländska produkter med ”Taste of Halland” vilket varit lyckat. – Micael Johansson, delägare, Olsegården Passion för Mat levererar lika bra som vanligt. Den nya hallen är full av upplevelser, bra stämning och är väldigt välbesökt med glada matentusiaster. Vi ser stort intresse för våra nya grill- och spicerub-kryddor inför kommande grillsäsong. – Paolo Labardi, VD, Kryddhuset En fantastisk mässa med trevliga besökare som är genuint intresserade för mat. Härlig stämning här under mässans tre dagar. I vår monter och köks-scen medverkar 25 leverantörer, vi har även en dryckesbar för mikrobryggerier, te, kaffe och must. Vi passar också på att informera om smakupplevelser på cykel utmed Kattegat-leden. – Susanne Thorsson, projektledare, Destination Falkenberg Det här är en bra mässa, vi har sålt bra under söndagen. Mässans besökare är intresserade av bra produkter. Passion för Mat är enda mässan vi är med på. – Elisabeth Shoaff, ägare, Smak av Solen Mycket, mycket trevligare här jämfört med förra hallen, här är det rymligare och alla besökare har lättare att komma fram och samtala med oss. Dessutom köpstarka besökare vilket möjligen kan förklaras av alla parkeringsplatser – att kunna komma till mässan med bil är ett lyft. – Michael Sigurdson ”Zigge”, kryddmakare, Zigges BBQ Det är positivt att Passion för Mat i Åbymässan får mer plats både för besökare och oss utställare. Vi märker att besökarna uppskattar hallen.. det är en bra mässa med bra utställare. Kul dessutom…! – Mattias Gustavsson, fiskhandlare, Öckerö Fis Passion för Mat är den bästa konsumentmatmässan i Sverige där vi som utställare kan visa produkter. Vi har varit med flera gånger och atmosfären här i nya hallen är lika bra som alltid oavsett att mässan flyttat. Här är det luftigare och mer plats att möta besökare, logistiken i hallen är bra. – Jonas Hammar, försäljningschef, Lantägg Vi ställer ut på Passion för Mat för första gången och är väldigt nöjda. Här möter vi många besökare som är nyfikna på våra produkter. Vi växer stadigt och har ambitionen att bli större i delar av landet. Bra besökare som är nyfikna och intresserade. – Annika Holm, säljare, Herrljunga Musteri Det är första gången vi ställer ut på Passion för Mat. Här är lätt att parkera vilket många besökare uppskattar. Mässan har en bra blandning av olika produkter, här möter vi matintresserade besökare som stannar länge på mässan, helt enkelt bra med folk… – Cecilia Kristensson, säljare, Östras Bröd Är positivt överraskad! Besökare upplever den nya hallen mycket positivt. Mässan har samma typ av besökare tidigare, vi känner igen många ”stammisar” från tidigare mässor som återkommer varje år. Dessutom tydligt intresse inom dagligvaruhandel att besöka mässan. – Heiko Poth, ägare, Helmut Walch Jag är supernöjd som utställare här på Passion för Mat! Här träffar vi många bra och köpstarka kunder från alla delar av Göteborgsregionen, bl.a. många vi känner igen från Kungsbacka och Onsala. Det är tydligt att besökarna uppskattar alla samtal med utställarna. – Laila Sjöfors, ägare, Önska Kungsbacka Här möter vi bra besökare, en bra målgrupp för oss som är mycket matintresserade kunder. Vi säljer också mer i år här på mässan. Vårt sortiment finns i hela landet och vi växer, dagligvaruhandel kontaktar oss för att få in våra produkter. Den nya hallen är rymligare, större och bättre. – Jimmy Holmqvist, säljare, Paul och Thom Vi ställer ut för första gången på Passion för Mat, här möter vi konsumenter. Det är tydligt att besökarna verkligen brinner för bra mat och de vill veta mer. Nästa år kommer vi att presentera nyheter som vi kan stämma av med konsumenten direkt. – Aziz Elelawi, delägare, Filodelicates Är med för andra året på mässan och med den nya hallen är allt rymligare och luftigare. Det är genomgående hög kvalitet på mässan med Köksskolan och alla kunniga besökare som är intresserade av bra mat. Vi är väldigt nöjda! – Arnela Golalic, marknadsförare, Plivit Trade Vi säljer mer i år än tidigare och vi möter som vanligt många nya besökare. Det är bra och trevligt här i Åbymässan. Luftigare och mer plats för besökare, dessutom enkelt att komma hit både för oss utställare och besökare eftersom det finns gott om parkeringsplatser här. – Bengt Lennartsson, f.d. mjölkbonde, Falköpings Mejeri Fantastiskt bra mässa med intresserade besökare, dessutom med stor åldersspridning mellan både yngre och lite äldre. Vi säljer bl.a. ekologiskt odlat kornvete från Värmland och även buttercrunch, en slags knäck. Här på Passion för Mat möter vi även fackbesökare, bl.a. inköpare från kommuner och restauranger. – Stefan Ringh, VD, Quality Foods Scandinavia Vi är stolta och tacksamma att få delta som utställare här på mässan som har väldigt matintresserade besökare. Många är också intresserade av renkött. Som utställare vill vi gärna ha kontakt med restauranger och dagligvaruhandel. Mässan är en bra mötesplats på flera sätt. – Annika Andersson & Anne Streng, delägare, Wäsby Vilt Vi har bra placering i hallen och möter nöjda besökare som är nyfikna och vill veta mer om våra produkter. Besökarna handlar också mer än i förra hallen. Här är det bra logistik och smidigt flöde. – Bitte Persson, ägare, Larsviken Det är tredje året vi ställer ut på Passion för Mat och jag måste säga att hallbytet är till det bättre. Det är bl.a. mer besökare under lördagen jämfört med tidigare år, även rymligare och luftigare vilket är positivt. Det känns som om besökarna har större köpkraft än tidigare. – Jonas Scherp, VD, Cafégo/Sofiero Kafferosteri AB Vi är jättenöjda, här är bra med folk och en bra mix av utställare, och som alltid är det en positiv atmosfär här i Göteborg. Bra balans mellan mat & vin vilket är mycket viktigt. Publiken här på mässan har bra åldersspridning och är matintresserad, vi får bra dialog och samtal om våra produkter med svenska råvaror och Gudruns unika hantering från hage till mage. – Jens Fredell, försäljningschef, Skövde Slakteri och Gudruns Vi är mycket nöjda i år, det är ett bättre genomförande av mässan jämfört med tidigare hallen. Mer yta här i Åbyhallen gör att vi får bättre kontakt med besökarna. – Kristina Andersson, ägare, Grimsis Passion för Mat är en mycket bra organiserad mässa med bra besökare. Mässan har trevlig stämning, rätt storlek och rätt skala med inriktning på gastronomi. Här fungerar allt mycket bra. – Johan Broberger, Brand manager, Provinum Fantastiskt bra och rolig mässa! Besökarna är intresserade av riktiga smaker och rejäl mat och dryck. Att mässan flyttat är ett lyft, besökarna får mer plats här, dessutom säljer vi mer. Vi får även tid att också informera besökarna om vårt kafé och vår gårdsbutik. – Gustav Arnell, dryckesansvarig, Rudenstams Bär & Frukt Mässan är jättebra här i nya Åbymässan, bättre än förra året i Eriksbergshallen. Här får besökarna mer plats och jag upplever också att de är väldigt intresserade och kunniga. Utställarna har hög kvalitet, jag vill gärna själv gå runt i hallen, men hinner inte… – Liza Gridelli, VD, Fratelli Gradelli Passion för Mat är en bra mässa som i den här nya hallen blivit betydligt mer rymlig och luftig. Som vanligt lockar mässan riktigt matintresserade besökare. Vi är nöjda och glada – och trötta i bena…! – Maria Adeström-Jonsson, marknadsförare, Skedvi Bröd Vi har ställt ut alla år och jag måste säga att flytten hit till Åbymässan är klart till det bättre, både för oss och besökare. Vi har bra yta att möta besökare för bra samtal. Detta är den absolut bästa matmässan, här förmedlas kunskap till riktigt bra besökare. – P-O Ingmarsson, VD, Bjärefågel