Dryckesboden är en hobbyimportör baserad i Trollhättan som drivs av Kristian och Henrik, som jobbar till vardags på GKN Aerospace som ingenjörer. Dryckesboden har specialiserat sig på kvalitetsöl från Bayern, har i dagsläget öl från tre olika bryggerier:

Schlappeseppel från Aschaffenburg, ett bryggeri med otaliga kvalitetsutmärkelser, har funnits med i sortimentet sedan starten 2015 med sex ölsorter: Weissbier, Helles, Pils, Dunkel, Kellerbier och Specialität som är en Märzen.

Hanscraft är ett mindre craftbeer-bryggeri i Aschaffenburg, därifrån erbjuder vi ett mixpack med 12 flaskor av fyra exklusiva och moderna ölsorter. Bavarian Nizza (Wheat Pale Ale), Backbone Splitter (West Coast IPA), Singel Hop Kellerpils och Original Helles.

Leikeim är ett familjebryggeri från Altenkunstadt i norra Bayern i närheten av välkända Bamberg. Från deras sortiment har vi Premium Pils och den unika ölen Steinbier, en lageröl med fyllig maltkaraktär som präglats av glödheta stenar som sänks ner i vörten och ger den en härlig bärnstensfärg.

Dryckesboden Facebook
Dryckesboden Instagram