Hafi är ett familjeföretag som funnits i Brännarp på den Halländska landsbygden i 80 år.

Från början ett litet musteri med leverantörer och konsumenter i närområdet – idag en modern livsmedelsindustri med små och stora kunder över hela världen.

På Hafi har vi kunden, råvaran och smaken i fokus. Vi förädlar svenska och exotiska frukter och bär (gärna ekologiska) i olika förpackningsalternativ under eget varumärke och legotillverkar för andras varumärken. Våra viktigaste marknader är bagerier, glassfabriker, delikatessbutiker och private labelkunder inom storhushåll och dagligvaruhandel. Vi har ingående samarbeten med kunder och leverantörer som ofta sträcker sig över flera decennier. Hafi har alltid satt en ära i hög servicenivå och vi är vana att uppfylla höga krav från våra kunder. En liten effektiv organisation, med korta beslutsvägar och personlig service, kombineras framgångsrikt med stor produktionskapacitet och modern kvalitetsutveckling.

Vi vill positionera företaget kring hållbarhetsfrågor och vi tar alltid ansvar för vår produkt. Vi ska vara aktiva pådrivare i spårbarhetsfrågor och vi ska engagera oss i lokala och regionala livsmedelsfrågor

Hafi är medlem i Signerat Halland som är ett nätverk av företag och ett halländskt mat- och dryckesvarumärke. Vi som står bakom är en grupp av små och medelstora livsmedelsproducenter, som med stort engagemang och kunnande vill bjuda på det allra bästa.