Att tänka på för er som är utställare 2022

För att underlätta era förberedelser har vi en checklista ”Att tänka på” som är bra att bocka av, så ni inte missar något. Se nedan.

Monterservice Malmö Mäss-Service
OBS! Den tekniska informationen för uppbyggnad av er monter kommer att finnas på Malmö Mäss-Service hemsida. Er kontaktperson är Jörgen Jönsson, jorgen@mass-service.se  Tel. 040-6429925.

Information till våra dryckesutställare
NOVA Arena (NOVA Mat & Möten) har serveringstillståndet och ansvarar för informationen till våra dryckesutställare. Skickas i god tid innan mässan.

Att tänka på;

  • Tema 2022 ”Mat med respekt”
  • Rätt logga och text på denna sida
  • Beställ Flyers och Bjudbiljetter här
  • Lägg ut Banners ”Passion för Mat” på era hemsidor
  • Passion för Mat bilagan digitalt 2022
  • PR - Kommunikation
  • Boende
  • Smaktallrikar av utställare
  • Minsta fundering – kontakta oss!

Rätt logotyp och text på hemsidans utställarlista

Titta igenom utställarlistan och återkoppla med korrekta loggor och den text ni vill ha 2022. Ni hittar den nuvarande listan här.

Skicka logotyp och presentationstext till Karin Baljeu på karin@k-art.se

Flyers i A5 och Bjudbiljetter

Tala om att du är med på Passion för Mat i Trollhättan och sprid budskapet bland era kunder, i butiker och i egna utskick. Vi har redan tryckt upp en lätthanterlig Flyer i A5, som även kan mejlas som pdf. Se bifogat. Flyer för konsument och Flyer för fackbesökare.

Bjud in dina kunder!
Om ni vill bjuda kunder eller andra till mässan kan ni beställa rabatterade bjudbiljetter. Med ert företags stämpel på biljetten (det vita fältet på höger sida) betalar ni 90 kr + moms för endast utnyttjade biljetter. Utnyttjade biljetter faktureras efter mässan.

OBS! Bjudbiljetten: Kopiera inte denna biljett. De skickas till er per post. Skicka din beställning på antal till lotta@passionformat.se eller beställ på denna sida.

Banners för Passion för Mat på era egna hemsidor

Tala om att ni är noga utvald utställare på Passion för Mat och gör det enkelt för era kunder att läsa mer om mässan. 4 st banners i olika storlekar för Passion för Mat har mailats till er tidigare att lägga in på er egen hemsida. Glöm inte att länka till https://passionformat.se/

Passion för Mat-bilagan digitalt 2022

Sedan starten 2008 har vi haft den mycket uppskattade Passion för Mat-bilaga i Göteborgs-Posten (GP-bilagan). Bilagan har högt läsvärde och många besökare förbereder noga sitt besök med hjälp av den. Hoppas du har möjlighet att medverka!

 Johan Nilzén på J2 Media kontaktar er direkt för att berätta mer.

PR/kommunikation
Den omfattande marknadsföringskampanjen har redan startat i sociala medier på Facebook och Instagram. Närmare mässan blir det som vanligt annonsering, print och digital, storbildskärmar i både Göteborg, Trollhättan och Vänersborg, PR och Pressbearbetning.

För att bidra till att skapa god PR/publicitet och positiv uppmärksamhet via media vill vi gärna att ni informerar oss om era produkter och planer inför mässan. 

Skicka oss dina tankar och idéer till: leo@inpublic.se eller ring Leo direkt: 0705-139800

Uppskattade Smaktallrikar
Nu har vi återigen fått klartecken att våra utställare kan erbjuda besökarna en matigare ”Smaktallrik” mot egen kassa. Ett uppskattat inslag som kompletterar enskilda smakprover.

Ni bestämmer själva innehåll och pris.

Minsta fråga eller fundering – kontakta oss!
Många av er har medverkat på Passion för Mat i många år, och följer med till Trollhättan, vilket vi är mycket glada och stolta över! En del av er är helt nya utställare och precis som övriga noga utvalda för er äkta passion och kvalitet. Ett oslagbart gäng som våra genuint mat- och dryckesintresserade besökare älskar att träffa och handla av varje år. 

Som alltid uppskattar vi vår kreativa dialog och finns alltid till hands om ni behöver en direktkontakt. Tveka inte att höra av dig!

Det här gör vi som alltid – tillsammans!