För mer än 200 år sedan producerade nunnorna i Ronda, Andalusien, en ekologisk olivolja som blev känd som den absolut bästa. I början av 2000-talet återupptog familjen Gomez de Baeza nunnornas gamla tradition. Tillsammans med en av världens ledande experter inom vintillverkning, MICHEL ROLLAND, tog man fram olika blandningar av olivoljan för att få de bästa smakerna. Den internationellt kände och prisbelönte designern PHILIPPE STARCK tog fram det läckra utseendet på förpackningarna.

LA Organics ekologiska olivlundar på ca 650 hektar ligger i Andalusien i södra Spanien. Oliverna hanteras varsamt och med respekt för naturen under hela processen. Pressanläggningarna ligger strategiskt placerade inom området för att oliverna ska kunna kallpressas inom någon timme efter skörden. Olivoljor från LA Organic är helt ekologiska och både olivlundarna och pressanläggningarna är certifierade av CAAE. Produktionen har full spårbarhet och alla oljor är EXTRA VIRGIN.

CLOUD Strategic Marketing är till vardags en varumärkesbyrå som jobbar med att utveckla, förtydliga och förflytta våra kunders varumärken. Vi som arbetar här har, förutom varumärken, en annan stor passion - god och nyttig mat. Det som från början verkade bli ett varumärkesuppdrag för LA ORGANIC landade i att vi fick hela agenturen själv.

Nu har vi ett stort arv att förvalta och förädla. Och det tänker vi göra med stolthet. Vi fortsätter att hjälpa andra att bygga sina varumärken på det enda sättet som är möjligt, nämligen med stor passion. Samtidigt skall vi visa vad passionen kan göra för en fantastisk ekologisk olivolja på den svenska, finska och isländska marknaden.

laorganic.se
cloudmarketing.se