Musselbaren är ett restaurangkoncept som i dagsläget består av 2 restauranger, Ljungskile och Smögen. Vi har precis som namnet antyder en passion för musslor och då företrädelsevis odlade blåmusslor från Bohuslän. Bohusläns blåmusslor. På våra restauranger hittar du det mesta vad gäller musslor men framförallt så är det vårt samarbete med Scanfjord som gör vårt koncept så unikt och vårt samarbete till ett starkt varumärke för en hållbar råvara som är till gagn för såväl våra hav som för människan i form av en av de nyttigaste delikatesser vi kan äta.
Musslor serveras allt som oftast som en klassisk Moules eller möjligen som en, allt populärare Moules frites. Musselbaren har vi tagit musslan på ett ännu större allvar och serverar alternativa rätter på musslor i våra restauranger. Som i ett led att ge Musslan den uppmärksamhet den förtjänar så erbjuder vi också våra gäster att följa med på spännande musselexpeditioner där de själva får skörda musslor direkt från Scanfjords mäktiga odlingsriggar och samtidigt lära sig allt om musslans spännande och viktiga liv och levene.
Vi erbjuder vid sidan om vår restaurangverksamhet också event och catering där vi också kan laga musslor på plats.
Vi står ofta för föreläsningar eller gruppaktiviteter tillsammans med båt, provningar etc..
Varmt välkomna in i musslans värld: musselbaren.se