Yohan Adell von Corswant har 35 år i restaurangbranschen. Han har bla varit på The Caspian Tee Room, Washington DC, Windows on the World, N.Y, La Coupole, Paris, Deda, Paris, Negresco, Nice, Villa Källhagen och Brasserie Makalös, Stockholm för att nämna några.
Yohan har hunnit skriva tio kokböcker samt tagit initiativet och medverkat till två regionala matlagnings team som lyckats väl på OS och i världscupen. Han har även producerat musik-dvd till Sony BMG - lite otippat, men ja och startat vinimport bolaget Gastrodev Vin&Sprit Ab.
När Yohan såg filmen ”A Good Year” 2007 i Paris, bestämde han sig för att han ville ha en vingård i Provence – den drömmen har han nu förverkligat. Yohan & Blenda bor och driver sedan sommaren 2020 Domaine Rabiega, rabiega.com - en vingård med hotell och restauranger. Yohan är fortfarande lyckligt gift med världens vackraste kvinna.