Smaka på Västsverige
Smaka på Västsverige är ett passionerat samarbete som vill ge dig en smak av det bästa från vår region, och göra det lättare för dig att hitta lokala produkter och måltidsupplevelser. Fler och fler vill resa för matens skull. Fräscha råvaror, lokala specialiteter, passionerade kockar och unika smaker visar vägen till platser och upplevelser runt om i världen. Är du en av dessa resande matälskare? Eller vill du bara passa på att äta riktigt gott när du är på resande fot? Håll då utkik efter märkningen ”Smaka på Västsverige”. Varumärket ägs och drivs av Turistrådet Västsverige och Lokalproducerat i Väst sedan 2007.

Butik
I årets upplaga av Passion för Mat adderar vi en bemannad butik till montern, i forma av Garveriet i Floda. Här samlas lite av de produkter från producenter som inte har möjlighet att vara på plats på mässan. Exempelvis ost och chark. På det här sättet kan vi visa upp den mångfald av produkter som faktiskt finns inom varumärket.

Producenter
Naturligtvis kommer det även att finnas producenter på plats.  Vad sägs om Vänerlöjrom, Kullings Kalvdans, Fristorps gård, Torggummans ägg, Råda Gelato och Green Life by Anna.

Kockbaren
Vi upprepar även en gammal favorit, nämligen Kockbaren, där besökarna kan på fasta sittningar avnjuta en meny signerad en Smaka på Västsverige restaurang.

Fredag
Salt & Sill, 11.00-18.00

Lördag
Gunnebo Krog & Kaffehus, 11.00-18.00

Söndag
Restaurang G från Gullmarstrand Hotell & Konferens, 11.00-17.00

En liten bit ifrån montern hittar ni även Smaka på Västsverige ambassadören Katja och Patrick från Lilla Spinneriet som serverar sin populära avsmakningsmeny.

Välkomna att Smaka på Västsverige!