En sinnlig upplevelse!
Smak är något vi på Spisa aldrig kompromissar med, och detsamma gäller miljön. På Spisa smaker odlar vi ekologiska färska örter med minsta möjliga miljöpåverkan.

Foodservice eller konsumentvara
Från våra svenska ekologiska växthusodlingar förser vi Sverige med färska nyskördade örtprimörer året om. Allt från idylliska gårdsbutiker till hotell- och restaurangbranschen samt landets olika livsmedelskedjor.

Utan plastkruka för Jordens skull
Med en unik odlingsteknik hålls vår näringsrika eko-jord samman av ett tunt pappersmembran som förmultnar i takt med plantans egen rotutveckling. Tekniken med ”ekoplugg” istället för plastkruka sker idag på 3 av våra 4 svenska anläggningar och ger en total plastbesparing på över 170 ton per år. Detta tycker vi är bra och vår resa fortsätter mot en 100% krukfri odling. För konsument i butik innebär det minst 70% mindre plast (jämfört med färsk ört i plastkruka).

Synas ut i butik? Vattna i köket? Udda sortiment?
Frågorna blir ofta många när färska örter kommer på tal, men vi har svaren och möjligheterna är näst intill oändliga! Vi engagerar oss mer än gärna i våra olika kunders utmaningar, såväl i butik, restaurang och det egna köket.

spisa.se