Sveriges nya premiumsåser!
Sju såser gjorda av Leif och Sebastian Mannerström som höjer högsta nivån på färdiga såser. Smaker och matlagning har en lång tradition i familjen Mannerström. Leif är en av Sveriges mest hyllade, prisbelönta och respekterade kockar. Sebastian är Leifs son och fjärde generationen som för yrket och smakarvet vidare. De har länge haft idén och viljan att utveckla färdiga såser tillsammans och nu är ytterligare tre välsmakande såser färdiga för lansering – och alla med en alldeles särskild ”Mannerströmsk touch”.
Sju såser gjorda av Leif och Sebastian Mannerström som höjer högsta nivån på färdiga såser. Smaker och matlagning har en lång tradition i familjen Mannerström. Leif är en av Sveriges mest hyllade, prisbelönta och respekterade kockar. Sebastian är Leifs son och fjärde generationen som för yrket och smakarvet vidare. De har länge haft idén och viljan att utveckla färdiga såser tillsammans och nu är ytterligare tre välsmakande såser färdiga för lansering – och alla med en alldeles särskild ”Mannerströmsk touch”.
Under varumärket Mannerströms skafferi lanserades under år 2016 fyra såser, Hovmästarsås, Bearnaisesås, Aioli och Romsås med Dill & Madeira. Den sista är en hyllning till Leifs vän och kockarnas kock Tore Wretman. Under 2017 lanseras ytterligare tre såser under varumärket Mannerströms skafferi- Chilibearnaisesås, Choronsås och Café de Paris sås.
Hoppas ni gillar såserna lika mycket som vi gör!